A+ A A-

Over kookgarage KOKkieje

De naam Kookgarage spreekt voor zichzelf. De garage onder het huis is omgebouwd tot kookstudio. De naam KOKkieje is ontstaan door cocquille fonetisch te schrijven. Door het gebruik van de naam wil ik aangeven dat KOKkieje staat voor simpel en lekker eten en soms een klein beetje chique.

De vrouw achter Kookgarage KOKkieje

MirandaDe interesse in koken gaat al een hele tijd terug. Op jonge leeftijd kregen we thuis een budget van fl.10,-  om een maaltijd te koken voor 4 personen. Alles wat in huis was mochten we gebruiken. Van het bedrag dat we over hielden van de fl.10,- mochten we iets leuks kopen. Op deze manier werd ons geleerd om op een leuke en creatieve manier te koken.

Door de jaren heen heb ik best weleens omgekeken naar een koksopleiding maar helaas op een of andere manier was het nog niet de juiste tijd. Na wat omzwervingen heb ik in 2008 mijn opleiding MBO personeel en arbeid gehaald en in 2011 ben ik afgestudeerd aan het HBO P&O. In 2013 heb ik mijn opleiding HBO arbeidsre-integratie behaald. Na zes jaar van blokken en opleidingen afronden was het tijd voor mijn hobby, koken. Via een cursus basistechniek heb ik besloten de koksopleiding op niveau 2 te gaan volgen. Deze opleiding heb ik 2013 afgerond.

Mijn werk vind ik heel leuk dus op die manier zou ik geen invulling gaan geven aan mijn koksdiploma, maar er moest iets anders zijn Dus op deze manier is het idee ontstaan voor Kookgarage KOKkieje.

Graag tot ziens,

Miranda van Berkel

Kookgarage KOKkieje, voor kleine catering & hobbymatige kookworkshops. Wilt u uzelf of anderen verrassen met een leuke, gezellige smaakbeleving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Onze schitterende kookgarage KOKkieje is gevestigd aan de Bijsterveldenlaan 423, 5045 ZR Tilburg.

  • tel.: +31 6 42690012

  • e-mail: info@kokkieje.nl 

TwitterFacebook

Login or Register

LOG IN